Verleng tijdig je Vray Next Subscription

Via deze pagina kan jij je Vray Next Subsription verlengen. Doe het tijdig zodat je kan blijven doorwerken.

: *
: *
: *
: *
: *
: *
: *
: *
:
: *
: *
BTW nummer format: BE0000.000.000
:
: *
:

Veilig betalen!

Na het invullen van het formulier, kom je op de betaalpagina van MultiSafePay om de betaling veilig verder af te handelen. MultiSafePay wordt gebruikt voor online betalingen voor meer dan 8000 webshops. Met  MultiSafePay kan je de betaling doorvoeren door gebruik te maken van de beschikbare betaalmiddelen. Wanneer de betaling aanvaard en op onze rekening ontvangen is, zal je een e-mail ontvangen met de licentie- en installatie informatie. (denk eraan dat bankoverschrijvingen enkele dagen in beslag kunnen nemen, waar BankContact of Visa direct verwerkt worden).

Vray 2 Informatie

Vray 2 Voor SketchUp : Maak de meest overtuigende – foto realistische beelden van je 3D model.

Op welke manier kan je vandaag de dag je klanten beter overtuigen dan door hen een 3D beeld te tonen van hun nieuwe huis, tuin, keuken,…  je maakt vast al gebruik van  SketchUp om een 3D model te maken.

Maar om het nu ook nog zo realistisch mogelijk voor te stellen, heb je een render programma nodig. Het programma welk het meest realistische resultaat zal geven, is Vray Voor SketchUp.

Vray voor SketchUp is de meest gebruikte render oplossing voor professionele 3D visualisatie.

Vray voor Sketchup is wat men noemt de render plugin voor SketchUp en werkt dus geheel binnen SketchUp. Dit biedt als voordeel dat je tijdens de ontwerpfase al kan kijken naar waar het eindresultaat naartoe gaat. Ook kan je al een realtime preview van je model bekijken, zodat je het effect van de aanpassingen in je model ook direct kan zien in je render.

Vray voor SketchUp is een complete render oplossing maar het is niet geschikt voor iedereen … als het hele 3d gebeuren nieuwe voor je is of je gaat het maar sporadisch gebruiken of wanneer je denkt dat je hier onmiddellijk super realistische beelden mee kan maken of je beschikt niet over een zeer snelle computer (grafische kaart) dan raad ik je aan om naar een andere oplossing uit te kijken.

VRAY RENDERING

V-Ray RT CPU en GPU – een revolutionaire rendering engine geeft direct terugkoppeling en een gestroomlijnde opzetting van de scene. Omdat V-Ray RT gebouwd is op deze robuuste kern als V-Ray, is er een naadloze aansluiting tussen V-Ray RT en productie rendering. Voor de alledaagse gebruiker is dit een krachtige interactieve renderingsoplossing die ze gelijktijdig laat werken en renderen binnen SketchUp. De directe visuele terugkoppeling maakt het gemakkelijk om sneller te ontwerpen, materialen aan te maken en beslissingen nemen over de belichting.

 

VRAY LICHTEN

Lichtkoepels – creëren simpele, fouten-vrije op afbeelding gebaseerde lichten met het gebruik van Lichtkoepels. Haar krachtige sortering op belangen analyseert HDR afbeeldingen en optimaliseert licht tracing en GI precisie. Deze nieuwe toepassing zal je workflow stroomlijnen wanneer je op afbeelding gebaseerde lichtbronnen in je scenes gebruikt. Het zal je niet alleen de tijd besparen van het opzetten en en met de renderingstijd, maar het zal ook de kwaliteit van de op afbeeldingen gebaseerde lichten en schaduwen verbeteren.

Lichten als componenten – V-Ray lichten kunnen nu ook onderdeel zijn van een SketchUp component, wat het hele proces van het veranderen van het ontwerp en de instellingen van meerdere lichten in een keer een stuk gemakkelijker maakt.

VRAY GEOMETRIE


V-RAY Proxy – beheert het geheugen van de scene en rendeert efficiënt grote hoeveelheden geometrie om de details en complexiteit in de scenes te verbeteren. V-Ray Proxy objecten worden dynamisch geladen en ontladen in de renderingstijd, wat belangrijke RAM middelen bespaart.

MATERIALEN

V-Ray materiaal – is een nieuw compact en geoptimaliseerd materiaal dat verspreiding, reflectie en afbreking parameters heeft mogelijkheid om de BRDF aan te passen.

 

Omslag materiaal – kan gebruikt worden om een aantal extra eigenschappen te specificeren per materiaal. Het belangrijkste is dat je nu ook echt mat materiaal kan aanmaken, die de achtergrond als tegengesteld van het basismateriaal toont.

 

VRMats Bibliotheek – een nieuwe bibliotheek bevat een gigantische collectie van gebruiksklare en foto realistische V-Ray materialen.

Meer gedetailleerde Vray voor SketchUp Eigenschappen vind  je hier>>

Vray For SketchUp Zelf Proberen, download de demo hier>>

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3 based on 4 votes
Brand Name
Chaos Group
Product Name
Vray 3 voor SketchUp
Price
EUR 500
Product Availability
Available in Stock
Vray voor SketchUp located at Pachtersdreef 38 , Putte, Antwerpen-Belgie . Reviewed by 47 customers rated: 4.4 / 5