Vray Testimonials

Matthew Valero
Oprichter, Valero Studio

V-Ray is de beste rendering engine voor SketchUp op de markt vandaag de dag. Hoge polygon proxies, RT rendering en een verbazingwekkende nauwkeurigheid op hoge snelheden – gewoonweg verbazingwekkend. Het is de enige SketchUp plugin waar ik niet zonder zou kunnen.

Jeremy Kay
Eigenaar, StudioJDK

Wij gebruiken V-Ray voor SketchUp als basis voor elke illustratie die uit deze studio komt. Haar opmerkelijk snelle renderingssnelheden, aanpasbare mogelijkheden en prachtige output stelt je nooit teleur en laat je je nooit afvragen waarom het de industrie leidende rendering softwareoplossing is.

Jackson Lundberg-Barkess
Architect Sydark Konstruera, Sweden

Verbazingwekkend snel! In plaats van een afbeelding per nacht te kunnen renderen, kan ik er nu vijf op een dag doen. Geweldig werk, ASGVIS, renderen op een Mac is vloeiend. Ik weet zeker dat mijn interieren profijt zullen hebben van de nieuwe functies zoals IES.

 

Johannes Roevens

Amazingly fast! Instead of rendering one image per night I’m cooking five in one day. Great work ASGVIS, rendering on Mac is smooth. I’m sure my interiors will benefit from the new features as IES!

 

Vray voor SketchUp located at Pachtersdreef 38 , Putte, Antwerpen-Belgie . Reviewed by 47 customers rated: 4.4 / 5