Vul onderstaande gegevens in om te zorgen dat wij je bestelling correct kunnen verwerken.

Op deze pagina   kan je Vray Next For SketchUp veilig online aankopen 7 op 7, 24/24 zowel voor België als Nederland. Als de betaling voldaan is, zal je verdere instructies ontvangen.

Vray is alleen nog beschikbaar met een internet licentiee, er moet een continue internet verbinding zijn om Vray te gebruiken.

Er is ook een mogelijkheid tot huren, vanaf 70€ per maand ex btw. Neem hiervoor contact met ons op, info@see3d.be of +32 477 72 98 97

: *
: *
: *
: *
: *
: *
: *
: *
:
: *
: *
BTW nummer format: BE0000.000.000
:
:
: *
:

Indien je niet online wenst te betalen en een klassieke offerte wil gebruik dan, Vray Offerte Aanvraag.

Vray For SketchUp Levering

Wanneer wij de betalingsbevestiging ontvangen hebben, zal je een e-mail krijgen met de nodige  informatie. We vragen je Vray licentie direct aan.

De verwerking hier van neemt  normaal na 1 werkdag inbeslag.

Er zal een aparte e-mail worden verzonden met de factuur in pdf.

Veilig betalen!

Hierna kom je op de betaalpagina van MultiSafePay om de betaling veilig verder af te handelen. Wil je Vray kopen dien je eerst een account aan te maken (indien je die nog niet hebt natuurlijk). Het MulitiSafePay account is bruikbaar voor online betalingen voor meer dan 8000 webshops.

Met een MultiSafePay account kan je dan inloggen en kan je de betaling doorvoeren door gebruik te maken van de beschikbare betaalmiddelen. Wanneer de betaling aanvaard en op onze rekening ontvangen is, zal je een e-mail ontvangen met de licentie- en installatie informatie. (denk eraan dat bankoverschrijvingen enkele dagen in beslag kunnen nemen, waar BankContact of Visa direct verwerkt worden).  Eveneens kan je via MultiSafePay ook met PayPal veilig betalen

Voor de betaling definitief doorgevoerd wordt, heb je de kans om de bestelling nogmaals te verifieren.

Vray voor SketchUp located at Pachtersdreef 38 , Putte, Antwerpen-Belgie . Reviewed by 47 customers rated: 4.4 / 5