Vray Voor SketchUp Eigenschappen

Vray Voor SketchUp Eigenschappen – Rendering Engines

V-Ray RT (Real Time)

Een revolutionaire rendering engine brengt constante terugkoppeling en een gestroomlijnde scene setup. Doordat de V-Ray RT is gebouwd op de zelfde robuuste kern als die van V-Ray, is de overschakeling tussen V-Ray RT en productie rendering naadloos. Voor de dagelijkse gebruiker vormt dit een krachtige interactieve renderingsoplossing die ervoor zorgt dat je gelijktijdig kunt werken en renderen binnen SketchUp. De lopende visuele terugkoppeling zorgt ervoor dat je sneller ontwerp-, materiaal- en belichtingskeuzes kunt maken. V-Ray RT ondersteunt zowel CPU als GPU!

vray voor skethcup rt

Retrace drempel

Reduceer Light Cache fouten en verbeter de uitstraling van glanzende reflecties en brekingen met het gebruik van deze tijdbesparende toevoeging – Gebruik light cache voor glanzende stralen.

Vray Lichten

Lichtkoepels (dome light)
Creëer gemakkelijk, foutenvrije, op afbeelding gebaseerde belichting door middel van Dome Light. Zijn krachtige sortering op basis van belang analyseert HDR afbeeldingen en optimaliseert light tracing en GI precisie. Deze nieuwe toepassing stroomlijnt je werkstromen wanneer je op afbeeldingen gebaseerde belichting in je scenes gebruikt. Het scheelt je niet alleen tijd aan de setup en rendering, maar het zal ook de kwaliteit van de op afbeelding gebaseerde lichten en schaduwen verbeteren.

Licht als componenten
V-Ray lights kan nu ook deel uitmaken van een SketchUp onderdeel. Dit maakt het makkelijk om het ontwerp en de opstelling van verschillende lichten in een keer te veranderen.

Bolvormig Licht (sphere light)
Creëer bolvormige lichtbronnen.

Vray Geometrie

V-Ray Proxy

Een onvervangbaar gereedschap om het scene geheugen te beheren en het efficiënt renderen van grote hoeveelheden geometrie. V-Ray Proxy objecten worden dynamisch geladen en ontladen bij de rendeertijd, waardoor belangrijke RAM voorzieningen gespaard blijven. Gebruik V-Ray Proxy om miljoenen polygonen te renderen met een maximale geheugenefficiëntie en verhoog het aantal details en de complexiteit van je SketchUp scenes.

Snelere compressietijden
Belangrijke snelheidsverbeteringen zijn doorgevoerd voor het verwerken van de SketchUp scenes voor het renderen met V-Ray.

V-Ray Frame Buffer Verbeteringen

Renderingsgeschiedenis
Deze optie staat je toe om je gerendeerde afbeeldingen op te slaan en ze direct in de V-Ray frame buffer te laden.

Vergelijkingsgereedschap
De nieuwe vergelijkingsoptie laat je gemakkelijk twee gerendeerde afbeeldingen direct in de V-Ray frame buffer vergelijken.

V-Ray Lens Effect

Lens Effect
Laat je bloeiende en verblindende effecten behalen in je renderingen.

Materialen

V-Ray Materiaal
Een compact en geoptimaliseerd materiaal waar verspreiding, reflectie en straalbreking parameters hebben, met de mogelijkheid om de BRDF aan te passen.

Omhulsel Materiaal
Kan gebruikt worden om bepaalde eigenschappen te specificeren per materiaal. Het belangrijkste is dat je nu ook echt mat materiaal kan creëren, wat tegengesteld met het basismateriaal de achtergrond laat zien.

VRMats Bibliotheek
Deze nieuwe bibliotheek bevat meer dan 100 gebruiksklare foto realistische V-Ray materialen.

Overig Vray Voor SketchUp Eigenschappen

Renderingsvoorinstellingen
Met onze collectie aan interieur en exterieur renderingsvoorinstellingen kun je nu snel schakelen tussen ontwerpen en hoge kwaliteit renderingsinstellingen. Je kunt ook je eigen voorinstellingen maken en opslaan om jouw workflow aan te passen en te stroomlijnen.

Camera voorinstellingen
Met de camera voorinstellingen kun je snel schakelen tussen verschillende opzetten voor verlichtingsscenario’s, zoals een bewolkte lucht, na zonsopgang, natuurlijk licht binnen, enz.. Je kunt ook je eigen camera voorinstellingen maken en hergebruiken.

Stel de camerafocus in
Je kunt nu ook gemakkelijk de diepte van het terrein instellen door gewoon een punt in het scenario te kiezen waar je de V-Ray camera op wilt focussen.

Animatiemogelijkheden
De mogelijkheid om animaties te maken voor SketchUp projecten is gestroomlijnd, wat een zuivere en gemakkelijker creatieproces verzekert.

Lock RT
De SketchUp scene kan gewijzigd worden zonder het zicht in RT te veranderen.

64-bits Renderings
64-bits rendering wordt nu zowel lokaal als gedistribueerd ondersteunt.

Gedistribueerde Rendering
Laad renderingen uit op andere computers en ga verder met werken in SketchUp door middel van de “Gebruik niet de lokale machine” optie.

Normale Indelen
Voeg nauwkeurigere simulaties van gedetailleerde 3D oppervlakten toe in SketchUp.

Omgeving Indelen
Het koppelen van je SketchUp model naar een achtergrondafbeelding is nu makkelijker dan ooit te voren met de toegevoegde Screen, Cilindrische en Naar Afbeeldingsgrootte omgevingsindelingstypes.

Multi-Session Ondersteuning
OS X gebruikers hebben nu de mogelijkheid om het huidige model te selecteren dat V-Ray gaat renderen.

Ondoorzichtig Indelen
De optie “gebruik transparantie als kleurstructuur” is beschikbaar voor alle SketchUp materialen. Dit is belangrijk wanneer PNG of TIFF structuren met ingebouwde transparantie kanalen worden gebruikt.

Inpakken en wegwezen
Archiveer je SketchUp scenes en alle externe bestanden in een enkel ZIP bestand om hem gemakkelijk te delen of te back-uppen.

Procedurele structuur indelen
We hebben meer structuren toegevoegd om je verschillende effecten op materialen te laten bereiken. Je hebt nu nog meer vrijheid met het creëren van materialen.

Vray voor SketchUp located at Pachtersdreef 38 , Putte, Antwerpen-Belgie . Reviewed by 47 customers rated: 4.4 / 5